Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 100€

BOLEČINE V HRBTENICI? POMAGAJTE SI S POMOČJO E-KNJIGE

Bolečine v hrbtenici

Spoštovani!

Tokrat smo v naši kliniki naredili korak dlje od naših konvencionalnih poslovnih praks in za vas pripravili avtentično elektronsko knjigo za samopomoč pri domačem ”managementu” bolečine v hrbtenici. 

 

E-knjiga: Bolečine v hrbtenici – vsebuje 12 vaj

Knjiga je opremljena s povzetki in razlago aktualne strokovne literature, ki podpira konzervativno zdravljenje bolečin v hrbtenici kot poglavitno sredstvo za soočanje z  njimi. Po domače in po naše, hrbtenico zdravimo s treningom.

 

V knjigi je dodatno razložen sistem (12) dvanajstih vaj, ki je primeren za izvedbo v domačem, službenem ali vadbenem okolju. Sistem je preprost in temelji na naših uspešnih praksah dela, je odlična alternativa strokovni individualno vodeni vadbi, vendar alternativa vseeno ostaja alternativa.

 

Pretirano se s tem delom ne navezujemo na trenutno izredno stanje katerega dodatno tudi ne bomo komentirali, saj verjamemo, da je ključno ohraniti svoj ritem bivanja, osredotočenosti in navad  znotraj sprejetih ukrepov oz. dotičnih zakonov.

 

Kako bo naprej potekalo naše delo?

Z delom bomo normalno nadaljevali naprej, ko se stanje stabilizira. Poslovnih praks ne spreminjamo, dodajamo le odlično možnost samopomoči in samo-informiranja za vse, ki se soočate oz. vas zanima odpravljanje bolečin v hrbtenici.

 

Vaje za bolečine v hrbtenici.

Pomembne informacije o knjigi:

Cena elektronske knjige je 23,80 €

Knjiga obsega 33 strani zgoščenih informacij in program vadbe 12 vaj za zdravo hrbtenico. 

 

Vsi, ki boste kupili delo preko našega uradnega kontakta s tem dobite ugodnosti:

10% popusta pri nakupu programa osebnih trenerstev ali zdravljenja bolečin.

 

V kolikor vas zanima nakup e-knjige Bolečine v hrbtenici, nam pišite na:

 info@globalsportsclinic.com

      

Vsebina sporočila: NAKUP EKNJIGE1

 

Vljudno vas pozdravljamo in vam želimo uspešno in mirno soočanje z nastalo situacijo. Seveda pa vam želimo tudi zdravja in moč, da ohranite prizadevanje za svoje cilje.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0yZ-fet65lk

Fizioterapija

Morda vas zanima tudi

Scroll to Top