Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 100€

MANAGEMENT ZDRAVJA v Global Treatment Clinic

Management zdravja s strokovnjaki

 

USPEŠNOST JE POVEZANA Z VAŠIM ZDRAVJEM, ZATO JE GLOBAL TREATMENT PRAVA IZBIRA ZA KVALITETNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA

 

V letu 2020 smo štartali z drzno in realno vizijo, da slovenskemu tržišču ponudimo najsodobnejše rešitve na poti do zdravega in nepoškodovanega telesa. Analizirali smo naše primere od začetka delovanja klinike leta 2013 ter od začetka snovanja sistema leta 2010. Pregledali smo razloge zaradi katerih so nas obiskali klienti v preteklosti in po tipu ter frekvenčnosti kategorizirali vse obravnavane poškodbe, bolečine in druga stanja klientov.

Z odprtjem novih prostorov naše klinike Global Treatment v Črnučah smo vam zato ob vstopu v novo desetletje pripravili presenečenje.

Naše znanje in izkušnje smo strnili v mesečne pakete znotraj katerih vam ponujamo management vašega zdravja. To v praksi pomeni, da pri nas zakupite paket ZDRAVJE in dolgoročno obiskujete naš center v poljubno izbranih tedenskih obiskih.  Naši strokovnjaki s področja fizioterapevtske vadbe in kinezioterapije bodo z vami opravili uvodni razgovor in za vas dizajnirali program treninga, terapij in prehranski režim, ki bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu, podjetniškim oz. športnim / rekreativnim ciljem.

 

Kako management zdravja dejansko deluje v praksi?

 

V kliniki imamo danes že številne stranke, ki pod vodstvom naših strokovnjakov izvajajo redne preventivne vadbe za razvoj dobre telesne kondicije, fizične moči in preventive pred poškodbami. Njihova zgodba se je običajno začela z obiskom naših fizioterapevtskih obravnav  zaradi poškodbe oz. bolečine in se nato postopoma transformirala v program preventivne vadbe v smislu ohranjanja zdravja in telesne forme.

Nihče ne pozna vašega telesa tako dobro kot strokovnjaki, ki so v času sanacije vaše poškodbe pridobili poglobljeno funkcionalno anatomsko znanje o vašemu telesu in delovanju vaših gibalnih vzorcev.

” Klienti, ki trenirajo pri nas s specializiranim osebnim pristopom, poročajo o boljšem počutju in bistveno manjši utrujenosti pri fizično napornih aktivnostih in vsakdanjem delu v službi.”

V naši družini imamo podjetnike, ki se aktivno vključujejo v športno rekreacijske programe in tekmovalne dogodke, za vse je značilno da so zmanjšali pogostost pojavljanja bolečin in manjših poškodb.

Imejmo v mislih naslednje načelo: Določene zmerne bolečine zaradi fizičnega napora so običajne, poškodbe in otekline nikakor niso.

” V naši družini imamo več klientov, ki so z našimi programi izgubili več kot 10 kilogramov telesne teže, drastično spremenili svoj življenjski slog in dvignili kakovost življenja.”

 

Držimo se naslednjega načela: Ko pride do programov transformacije telesne sestave oz. managementa telesne teže je varnost in dolgoročnost učinkov na prvem mestu.

Paket ZDRAVJE

omogoča široko možnost izbere terminov med 6.30 in 20.00  vsak dan od ponedeljka do petka ter med od 6.00 do 14.00  ob sobotah. Pogosto se naši klienti za termine dogovarjajo sproti in jih prilagajajo svojim urnikom.

”Recovery room” s terapevtskimi napravami je odlična izbira za vašo relaksacijo po obravnavi in je vključena v paket.  Učinkovito sprošča stres, pospešuje regeneracijo mišic in celično celjenje,  zmanjšuje otekline in bolečine. Recovery room  strankam ponuja lokalno krioterapijo, presoterapijo ter elektroterapijo.

 

Zakaj izbrati ravno nas in ne drugega komercialnega fitnesa, zasebnega studia oz. individualnega strokovnjaka?

Naše delo doseže vrednost šele z bogatimi izkušnjami in dolgoletno prakso, ko se izloči balast in nastane le ostra paleta orodij strokovnjaka, ki v praksi preverjeno delujejo učinkovito.

Najprej smo se na trg postavili kot klinika specializirana za športni trening in športne poškodbe, večinski delež našega dela je bil predvsem vrhunski šport. Leta 2017 smo v  v večjem obsegu začeli izvajati tudi zdravljenje poškodb splošne populacije in našo delo prilagodili tako, da je primerno za športno manj aktivne posameznike. Leta 2019 se je prvič zgodilo, da so se klienti odločili pri nas nadaljevati z vadbo pod strokovnimi programi tudi po rehabilitirani poškodbi, saj so sami opazili močne pozitivne učinke vadbe, ki upošteva diagnostiko in načela prilagoditve posamezniku. Danes nekateri ostajajo že drugo leto v našem sistemu Managementa zdravja z vadbo in terapijami.

Zmesi dolgoletnih izkušenj s področja športa, rehabilitacije poškodb in vadbe rekreativne populacije enostavno ne more nadomestiti fitnes ali drug studio, ki je specializiran za komercialno telovadbo. Izkušnje s prakso, ki stoji na multidisciplinarnih strokovnjakih predstavljajo rešitev na dlani za nadstandardno oskrbo vašega zdravja.

Verjamemo, da je zdravje predvsem stvar rednega gibanja in kakovostne telesne kondicije posameznika, to dokazuje tudi sodobna medicina.  Naša klinika ponuja možnost treninga v intimnih prostorih z visokim higienskim standardom in ažurno podporo naše ekipe.

 

Kako program management zdravja rešuje aktulne zdravstvene probleme?

 

Danes živimo v dobi pospešene digitalizacije, ko že hoja v klanec predstavlja potencialno tveganje za poškodbe. Sedeča narava dela destruktivno spreminja naša telesa, ki postajajo kronično šibka in mišično slabo podprta. Mišično slabo podprto telo pomeni, veliko tveganje za kronične bolečine in poškodbe. Prihodnost vadbe ni v treningu vzdržljivosti ali športu temveč predvsem v treningu moči in mobilnosti sklepov in celotnega telesa. Sliši se smešno in tragično, da se bomo poškodovali pri hoji, a  mnogi se poškodujejo pri preprostih fizičnih aktivnostih, ker nanje niso ustrezno pripravljeni.

Realnost  je, da naša telesa danes v večini niso več prilagojena niti najpreprostejšemu športu oz. rekreaciji  brez ustrezne pred priprave. Individualna priprava v praksi ne pomeni nobene čarovnije, temveč gre v jedru za postopno izboljšanje moči in mobilnosti telesa klienta z vajami, ki jih predpišemo na podlagi diagnostičnega pregleda.

Kako stanje izboljšamo?

Redna merljivost in kartoteka preventivnih vadb omogočata dolgoročno učinkovitost in prilagajanje različnim situacijam. Ko govorimo o delavno aktivni populaciji in posameznikih z napornim družinskim in podjetniškim življenjem ni več vprašanje ali je individualni pristop v preventivni / terapevtski vadbi smiselna izbira temveč postaja rešitev na dlani.

Ker se zavedamo, da je telo mnogo bolje in lažje pripraviti na življenje kot pa rehabilitirati vam zato ponujamo možnost dolgoročnega sodelovanja z našim novim programom MANAGEMENT ZDRAVJA in s tem članstvo v naši družini.  

 

Kaj vključuje mesečni paket management zdravja?

  • Prvi kontakt je razgovor, analiza stanja, funkcionalna diagnostika, osebno svetovanje
  • 12 Individualnih obravnav
  • 12 Terapij v ”Recovery Room”
  • Načrtovan osnovni režim prehranjevanja

                                                                                                                        Cena paketa: 500 €

 

 

GLOBAL TREATMENT 

Na voljo smo vam na:
☎️ 040 77 35 77
@  info@global-treatment.com

 

Morda vas zanima tudi

Scroll to Top