Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 100€

Mišično-skeletni ultrazvočni pregled

Original price was: 70,00 €.Current price is: 49,00 €.

Ultrazvočni pregled poškodovanega dela telesa ter svetovanje pri zdravljenju poškodbe.

Ultrazvočni pregled

Opis

MIŠIČNO-SKELETNI ULTRAZVOČNI PREGLED je izjemno orodje tudi v sodobni Fizioterapiji

  Trajanje pregleda in posveta 20 min. V današnji sodobni fizioterapiji je fizioterapevt samostojen strokovnjak za zdravljenje poškodb in usposobljen za načrtovanje zdravljenja poškodb. Metode, ki jih izvajamo pri pojavu poškodbe:
  • manualni fizioterapevtski pregled poškodovanega dela telesa
  • termovizija Thermohuman slikanje poškodovanega dela telesa: za analizo prekrvavitve poškodovanega dela telesa

ULTRAZVOČNI PREGLED POŠKODBE

 
  • Ultrazvočni pregled poškodovanega dela telesa za natančno določanje stanja tkiv po poškodbi ter določanje točne lokacije poškodbe.
  • Vedeti morate, da če opravite ultrazvočni pregled v drugi ambulanti in pridete s slikami do fizioterapevta, naletimo na več težav. Prva je ta, da so izvidi in slike nepopolni, saj opisujejo samo diagnozo, ne pa točne lokacije poškodbe. Drugi problem je ta, da so že nekaj dni stare UZ slike zastarele, saj se tkivo ves čas spreminja in celi. Zato moramo pred začetkom zdravljenja imeti slike trenutnega stanja poškodbe. Tretji problem pa nastane ob zaključku zdravljenja, ko nimamo ultrazvočne slike stanja in ne moremo objektivno določiti učinkov fizioterapevtskega zdravljenja ( ali je poškodba zaceljena, ali lahko nemoteno izvajate aktivnosti naprej oziroma je potrebno nadaljnje zdravljenje).
  • V naši kliniki sami opravimo kontrolni ultrazvočni pregled, saj boste tako točno vedeli v kakšnem stanju ste pričeli z fizioterapevtskim zdravljenjem in kakšno je stanje na koncu zdravljenja.
Če ste se poškodovali in potrebujete mnenje o vašem stanju, nas pokličite ali pišite. Lahko nam pošljete tudi vaš stari izvid v pregled. Za Vaše zdravljenje poskrbimo z visoko-strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Za posvet nas lahko pokličete 040 77 35 77 ali pišete na email: info@global-treatment.com

KUPITE TERAPIJE

Original price was: 70,00 €.Current price is: 49,00 €.

Vstopite v kontakt z nami

NAROČANJE

M: 040 773 577 
(od ponedeljka do petka od 8h do 16h)
E: info@globalsportsclinic.com

Scroll to Top